To je to što me zanima!

U samo par sati na cesti je poginulo šest motociklista

Vozač i suputnik su sletili motorom s ceste kod Sesveta. Muškarac i žena poginuli su u Splitu, a kod Buzeta motociklist je podletio pod kamion
Vidi originalni članak

Miroslav Blašković (21) i Renato Šantek (18) sletjeli su u subotu oko 1.40 sati s ceste u Belovaru u Sesvetama. Jurili su neregistriranim motociklom Yamaha YZF. U oštrom desnom zavoju izgubili su kontrolu nad jakim motociklom, sletjeli u odvodni kanal, gdje su udarili u betonski most. Od siline udarca motocikl je “pokupio” i prometni znak, a zaustavio se tek na drugoj strani kolnika. Oba mladića na mjestu su poginula, iako su nosili zaštitne kacige. Miroslav (21), koji je vozio, nije imao vozačku dozvolu, rekli su u Policijskoj upravi zagrebačkoj.
U Splitu su na Solinskoj cesti poginuli Jelena A. i Toni F. I oni su motociklom, zbog neprilagođene brzine, sletjeli s ceste. Oboje su, nažalost podlegli teškim ozljedama prije dolaska Hitne pomoći. Dio te ceste policija je morala zatvoriti zbog očevida.
Još jedan motociklist stradao je na cesti Buzet - Ponte Porton u subotu oko 12 sati. Podletio je pod kamion i na mjestu poginuo. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o talijanskom državljaninu koji je s još petoricom prijatelja putovao Istrom.
Oko 14 sati u prometnoj nesreći u širem centru Vinkovaca poginuo je motociklist Mladen J. (24). Mladić je Hondom naletio na teretnjak. Preminuo je na putu do bolnice u vozilu Hitne pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • jedna_mala 09.05.2009.

    Jele počivaj u miru Božjem..

  • carisma 09.05.2009.

    Ovaj decko iz sesveta koji je poginuo na motoru bilo je pitanje dana kad ce se to dogoditi ....ludovao je u autu ,na motoru na traktoru na svemu ! Doma je imao primjer koji ga je trebao opametit ,brat mu je ostao u kolicima zbog prebrze i divljacke voznje no ni to ga nije smirilo.......Da se razumijemo i ja volim motore i aute ali isto tako postujem motoriste koji ne divljaju po cestama di je ogranicenje 50 a za ovo nemam rijeci ni izlike ni nista ! Divljaci pocnite mislit da niste sami na cesti ,da ima i klinaca svugdje i da se stalno desavaju nesrece ,cemu izazivat vraga ?????? Zbog svojeg ega \"ja sam najbrziji\"?????? Zbog adrenalina ??? U cijeloj prici mi je zao njegove majke koja je ovo vec jednom prozivljavala i sad opet prozivljava .......Miro R.I.P.

  • Zeljk0 09.05.2009.

    I meni je danas jedan skoro podletio nakon sto je uletio u škare pretjecuci kroz zavoj. Srecom s desne strane bilo je veliko ugibaliste od sodera za kamione pa sam autom zavrsio tamo.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare