To je to što me zanima!

U sanitarnom čvoru kampa muškarac je fotografirao dijete

Pedofilija: Policijski službenici su temeljem naloga za pretragu pretražili mobitel i prijenosno računalo osumnjičenog te pronašli inkriminirajuće sadržaje
Vidi originalni članak

Porečka policija uhitila je i pritvorila 51-godišnjeg nizozemskog državljanina kojega sumnjiči za iskorištavanje djece za pornografiju nakon što je u sanitarnom čvoru jednog kampa fotografirao dijete bez odjeće, izvijestila je u petak istarska policija.

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je osumnjičeni Nizozemac u srijedu u popodnevnim satima u jednom turističkom kampu u Funtani na Poreštini , u sanitarnom čvoru, mobitelom snimao dijete koje je bilo bez odjeće.

Policijski službenici su temeljem naloga za pretragu pretražili mobitel i prijenosno računalo osumnjičenog te pronašli inkriminirajuće sadržaje.

Osumnjičeni Nizozemac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u četvrtak navečer priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.  

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • cibalitanac11 29.07.2018.

    Svako dijete je dijete svojim roditeljima bez obzira koliko su starosti ta djeca, ovo dijete je moglo imati i do 18 godina, ali niko nikome ne daje za pravo da to dijete koristi za svoje bolesne perverzije !

  • LANA555 28.07.2018.

    Sramota .

  • LANA555 28.07.2018.

    Katastrofa takve treba isti čas strpat u prdekanu i javno ga pokazat .Sramota i žalosno da im tako nešto padne napamet fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare