To je to što me zanima!

U Sarajevu 107 centimetara snijega, grad je još blokiran

U mjestu Trnovo kod Sarajeva prijavljen je nestanak četveročlane obitelji čija je sudbina neizvjesna jer su u tom predjelu snježni nanosi veći od metar i pol
Vidi originalni članak

Meteorološki zavod u Sarajevu potvrdio je da je 107 centimetara snijega rekordan iznos kakav još nije zabilježen otkako se obavljaju mjerenja. Grad je i dalje većim dijelom blokiran, a vlada je proglasila stanje prirodne nepogode na teritoriju Federacije BiH. 

Stanje u većem dijelu BiH je kritično, putevi su zakrčeni, a sa terena stižu alarmantni podaci. U mjestu Trnovo kod Sarajeva prijavljen je nestanak četveročlane obitelji čija je sudbina neizvjesna jer su u tom predjelu  snježni nanosi veći od metar i pol. Nakon potrage za 17-godišnjim Ejubom Nadžakom koji je nestao u četvrtak kod Žepča, pripadnici gorskih službi spašavanja pronašli su smrznuto tijelo nesretnog mladića na obližnjem brdu.

 Putnici autobusa koji je bio zarobljen u snijegu kod mjesta Drežnica evakuiranu su rano ujutro u subotu. Iz snijega su izbavljeni i košarkaši Hemofarma te su krenuli put Mostara. Tramvajski promet u Sarajevu je zaustavljen, a u iskopavanju tramvaja iz snijega priključuju se pripadnici EUFOR-a. Centralne gradske ulice postale su sanjkališta i skijališta, a glavna, Titova ulica pretvorena je u šetnicu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Papi_1 06.02.2012.

    Sve je lako dok ne vozis kamion kao ja i onda moras u Sarajevo!Ko me šljivi kada nisam htio na faks ili tak nekaj!E pa bit ce veselo i napeto juupiii!

  • LiLu 05.02.2012.

    mi u mostaru ni lopata nemamo ,nije pao snijeg od 85_te naravno da je sve blokirano.

  • marko97 05.02.2012.

    Hahah BLOKIRAN pa u bosni je do prije par godina bilo noramlno 1 m snjega ovo su ciste gluposti i nerad firmi koje odrzavaju puteve !

Komentiraj...
Vidi sve komentare