To je to što me zanima!

U Sarajevu prosvjed nekoliko tisuća radnika: Lopovi, Lopovi

Zbog krize vlasti skoro ništa ne funkcionira već više od godinu dana. Nezaposlenost je dosegla brojku od čak 554.714 nezaposlenih u zemlji s oko 3,5 mil. stanovnika
Vidi originalni članak

Nekoliko tisuća radnika izašlo je na ulice Sarajeva kako bi prosvjedovali protiv sve lošijeg stanja u BiH. 

Zbog krize vlasti skoro ništa ne funkcionira već više od godinu dana, a u međuvremenu propadaju tvornice, plaće kasne čak i budžetskim korisnicima kao što su prosvjeta i policija čiji su sindikati također sudjelovali u prosvjedima, a nezaposlenost je dosegla brojku od čak 554.714 nezaposlenih u zemlji s oko 3,5 milijuna stanovnika. 

Noseći transparente i uzvikujući parole među kojima najčešće "Lopovi, lopovi!" radnici su obišli državni Sabor, Sabor Federacije BiH, Predsjedništvo BiH i prosvjed okončali pred Federalnom vladom. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Velečasni 1 31.05.2013.

    Onaj rat od prije 20-tak godina nije završen sa odgovarajućim rezultatom-niti ekonomskim,niti političkim. I jednostavno,morati će se ponoviti.

  • edomedo 30.05.2013.

    Nadat je se da ce doci bolja vremena, ali ce ona doci tek kada ovu bandu kriminalnu povjesamo, oni se fotelja nece dobrovoljno odreci, uvijek ce koristiti zakonske zavrzlame koje su sami izmislili da se vraaju na pozicije na kojima mogu krasti.

  • WOMANIZER 30.05.2013.

    rasulo na cijelom ovom području, kad će više doći kraj svemu tome?? :(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare