To je to što me zanima!

U Savskoj 66 s nestrpljenjem očekuju dolazak predsjednice

Ovo nije prvi Kolindin posjet šatoru u Savskoj jer se tamo zaputila i 11. siječnja, u noći kada je pobijedila na izborima. Branitelji su pobjedu proslavili vatrometom
Vidi originalni članak

Prvog dana dužnosti predsjednica Kolinda Grabar Kitarović najavila je posjet hrvatskim braniteljima koji prosvjeduju u šatoru u Savskoj 66. Od ranog popodneva okupljeni ispred Ministarstva branitelja željno je iščekuju

Ovo nije njen prvi posjet šatoru u Savskoj 66 jer tamo se, osim tijekom kampanje, zaputila i 11. siječnja, u noći kada je na izborima pobijedila Ivu Josipovića. 

Branitelji su njenu pobjedu proslavili vatrometom

Idi na 24sata

Komentari 178

  • ivič 19.02.2015.

    ne podržava ih branitelj koji se sa srcem za domovinu borio i sada krpa kraj sa krajem!ja imam najnižu 2550 kuna tweško bolestan idem barem 3 puta tjedno u Zagreb po dvije,tri bolnice i ne ostanemi skoro ništa,godinama obitelj nisam odveo na more,ali neču kukati,jer mnogi branitelji nemaju 100 dana i nisu dragovoljci bili pa nemogu ostvariti ni to pravo,neki nemaju gdje raditi!Ovi samo viču Mi zaslužni i Hdz!Šta je cililnim žrtvama,što je radnicima u proizvodnj i preradi koji su hranili vojsku,što je sa penzičima koji se odrekli djela mirovina,pa nema prave korekcije 15g sigurno!Mogo bi nabrajati do sutra!

  • babatigura 19.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • babatigura 19.02.2015.

    donjela im krafne, a karavaso će ubaciti pekmez, neka tamo ostane zauvijek, tamo spada

Komentiraj...
Vidi sve komentare