To je to što me zanima!

U SDP-u žele gradonačelnika Pule, IDS-u je to neprihvatljivo

Šef IDS-a Ivan Jakovčić, koji je najavio odlazak iz politike, kasnije je priznao da se razočarao što neće dobiti priliku biti EU parlamentarac, jer ga SDP nije podržao
Vidi originalni članak

Odnosi koalicijskih partnera SDP-a i IDS-a u posljednje vrijeme nisu bajni. Mjesta u Europskom parlamentu podijelili su između sebe SDP, HNS i SDSS dok je partner IDS ostao uskraćen, a onda je uslijedila odbijenica s Jakovčićeve strane.

Odbio je zahtjev SDP-a da na lokalnim izborima iduće godine oni imaju svog kandidata za gradonačelnika Pule, piše Novi list.

Šef IDS-a Ivan Jakovčić kasnije je priznao da se jako razočarao što neće dobiti priliku biti EU parlamentarac, jer mu SDP nije dao podršku. Iako iz SDP-a neslužbeno pokušavaju demantirati da je Jakovčić ostao bez podrške za EU za 2013. godinu, jasno je da ta podrška očito nije bila dovoljna da odobrovolji Jakovčića, i još uz to socijaldemokrati ipak, s druge strane, inzistiraju na kandidaturi svog čovjeka za Grad Pulu. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • PMF 087 26.03.2012.

    Prodane duše... Prodali bi državu samo da uđu u tih 12 "veličanstvenih" kojima plaćamo enormne novce za ništa.. Izumrlo vrijeme domoljuba u politici.

  • ZvonimirŠarić_1 26.03.2012.

    ha ha ha pa koga komunisti nisu zajbali svoje rođene su zatvarali ako su bili protiv njihove ideologije ali nadam se da neće dugo

  • elielilamaazavtani 26.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare