To je to što me zanima!

U Siriji ubijen njemački reper: Nakon bande otišao u teroriste

Reper je bio vrlo problematičan. Uzimao je drogu i završio u zatvoru zbog nekoliko napada nožem. Kasnije je otišao u SAD gdje se družio s članovima zloglasne bande. Kasnije se pridružio ISIL-u
Vidi originalni članak

Denis Cuspert, bivši reper i njemački džihadist ubijen je u Siriji, piše Bild koji navodi kako su objavljene fotografije koje navodno pokazuju njegovo mrtvo tijelo. Prema nepotvrđenim informacijama ubijen je u srijedu u jednom selu na istoku zemlje. Denis Mamadou Gerhard Cuspert je rođen u Berlinu 1975. godine.

Majka mu je Njemica, a otac porijeklom iz Gane. Reper je bio vrlo problematičan. Uzimao je drogu i završio u zatvoru zbog nekoliko napada nožem. Kasnije je otišao u SAD gdje se družio s članovima zloglasne bande.

Kao reper uzeo je ime Darkness D, a kasnije Deso. 2007. je se izjasnio da je musliman. Tri godine kasnije se povukao sa scene i stupio u kontakt sa salafistima u Berlinu. U rujnu 2013. godine je reper koji se tada nazivao Abu Talha al-Almani teško ozlijeđen u zračnom napadu. Oporavio se i 2014. se pojavio u propagandom filmu. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • lulilmr75 03.02.2018.

    Jedan demon manje

  • 1955 20.01.2018.

    Blago si ga njemu. Uživa sa djevicama kod alaha ! Svaki dan nova i tako 77 dana !

  • Metal👊Machine 20.01.2018.

    Abu Dala al-Almani XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare