To je to što me zanima!

U Sisačko-moslavačkoj 190 novih slučajeva zaraze koronom

U izvješću se, na kraju stanovnici županije pozivaju na punu odgovornost, odnosno na primjenu svih epidemioloških mjera i odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite, kako bi se spriječilo daljnje širenje zaraze
Vidi originalni članak

Na području Sisačko-moslavačke županije je u protekla 24 sata zabilježeno 190 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je u srijedu županijski Stožer civilne zaštite.

Međutim, neki su nalazi još u izradi, pa niti to nije konačni broj. Kako stoji u dnevnom izvješću Stožera, najviše novozaraženih osoba, 96 je iz Siska, 35 ih je iz Petrinje, 18 iz Sunje, 15 iz Novske, devet je osoba iz Lekenika, četiri iz Popovače, tri su osobe iz Gline, po dvije su iz Kutine, Jasenovca, Martinske Vesi i Hrvatske Kostajnice, te po jedna osoba iz Gvozda i Lipovljana.

U izvješću se, na kraju stanovnici županije pozivaju na punu odgovornost, odnosno na primjenu svih epidemioloških mjera i odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite, kako bi se spriječilo daljnje širenje zarazne bolesti covid-19.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • IResnik 17.11.2021.

    samo malo, ako su nalazi još u obradi, koje brojeve smo mi jutros u 8 dobili kao ukupni broj zaraženih? ako se ti jutrošnji brojevi odnose na jučerašnje testove, kako onda u proteklih 24 sata imamo 190 novih zaraza u ovoj županiji i JOŠ su nalazi u obradi?

  • Rocky Malboa 17.11.2021.

    Hihihi 😊😊😊😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare