To je to što me zanima!

U Sisku uhićen muškarac koji je varao s kreditima i krivotvorio ugovore: Oštetio nekoliko ljudi

Sumnjiči ga se da je na području Siska doveo u zabludu 48-godišnjakinju, koju je nagovorio da podigne kredit, nakon čega mu je dala 60.000 kuna koje joj nikada nije vratio. Na isti način je prevario još nekoliko ljudi
Vidi originalni članak

Službenici Policijske postaje u Sisku, uz kaznenu prijavu, predali su pritvorskom nadzorniku sisačko-moslavačke Policijske uprave 51-godišnjaka koji je, počinio više kaznenih djela, a među ostalim, dovodio je u zabludu osobe koje su za njega dizale kredite koje im nikada nije vratio.

Službenici Policijske postaje u Sisku dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom zbog prijevare, krivotvorenja isprava i utaje, priopćeno je u petak.

Njega se sumnjiči da je od srpnja do studenoga na području Siska doveo u zabludu 48-godišnjakinju, koju je nagovorio da podigne kredit, nakon čega mu je dala 60.000 kuna koje joj nikada nije vratio. Nakon toga osumnjičenik je doveo u zabludu i 24-godišnjaka, koji je podigao nekoliko kredita u ukupnom iznosu od 460.000 kuna te mu je predao sav novac, koji mu je po dogovoru trebao vratiti, što nije učinio. U srpnju je krivotvorio ugovor o kupoprodaji motornog vozila između njega i oštećenika, nakon čega je vozilo prodao.

DORH ISTRAŽUJE SLUČAJ Želio je dobar život, a ostao bez svega: Zvonimir je prodao stan i neće imati gdje živjeti uskoro

Također je utvrđeno da je u studenome na području Siska u trgovačkom društvu u ime 24-godišnjakinje iznajmio automobil, koji nije vratio, nego ga je krivotvorenim ugovorom prodao.

Od 5. do 10. studenoga u Strelečkome, mjestu na području Martinske Vesi, u ime 24-godišnjakinje krivotvorio je kupoprodajni ugovor na osnovi kojeg je od muške osobe kupio automobil kojim se koristio, a od kolovoza do studenoga na području Siska u trgovačkom društvu iznajmio je dva automobila koja nije vratio, čime je oštetio trgovačko društvo oko 230.000 kuna.

Nakon dovršenoga kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskome nadzorniku sisačko-moslavačke Policijske uprave.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gogs5 12.11.2022.

    Zaposliti u nekoj građevinskoj firmi staviti mu onu kuglu oko noge sa gps signalom i udri dok ne vrati dugove..Sve pare mu uzimati od zarade dok ne vrati dug,ostaviti mu samo za gablec...

Komentiraj...
Vidi sve komentare