To je to što me zanima!

U Sjevernoj Irskoj pronašli su bombu tešku 250 kilograma

Da je bomba eksplodirala, uništila bi sve što se nalazi u blizini. Poginuli bi svi koji bi se našli u krugu od 50 metara, izvijestila je policija u Sjevernoj Irskoj
Vidi originalni članak

Policija je u Sjevernoj Irskoj u četvrtak pronašla bombu tešku 270 kilograma u napuštenom kombiju u Newryju. Istaknuli su kako je eksploziv imao i detonator te je bio "spreman za aktiviranje", javlja CNN. Bombu su deaktivirali u subotu, a kažu kako je to jedna od najvećih bombi koju su pronašli na području Sjeverne Irske. 

- Da je bomba eksplodirala, uništila bi sve što se nalazi u blizini. Poginuli bi svi koji bi se našli u krugu od 50 metara - izvijestili su iz policije. Dodaju kako im je prolaznik dojavio kako je vidio sumnjivi kombi, a čim su otkrili eksploziv zatvorili su cestu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • be yourself 29.04.2012.

    Ma taj Sj. Irska je za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu itd goli k. Mi se odmah pokoljemo ko ljudi a ne tu svakih 20 godina stavit bombu i onda ni ne pukne nego nazovu murju. Smješni su.

  • BlackRaven 28.04.2012.

    hmm. ne kužim šta im ovo treba baš sada. valjda je mir predugo..Hmmm...Ovo nije IRA, nije njihov stil.. a osim toga su obećali svečano da više neće se baviti time.Ovo mi zvuči na nečiji drugi stil..Al Quaida.

  • arsenalllllll 28.04.2012.

    250kg ili 270kg? odlučite se... ne može oboje..ili su bile dvije bombe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare