To je to što me zanima!

U školu uložili 45,5 mil. kuna, a sada opet saniraju igralište

ŠKOLA NA VRBANIMA: Radovi na izgradnji škole povjereni su tvrtki Tehnika d.d., koju su nakon tri godi ponovno morali angažirati kako bi sanirali podlogu na školskom terenu
Vidi originalni članak

Zagrebačko naselje Vrbani prije tri godine dobilo je jednu od najmodernijih škola u Hrvatskoj, čija je gradnja skupa sa opremom stajala 45,5 milijuna kuna. Danas se radi sanacija terena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Od kako je izgrađena škola, na tom terenu su se po podu stvarali mjehurići koji su nakon nekog vremena počeli pucati, rekla je majka čije dijete ide u tu školu.

Radovi na izgradnji škole povjereni su tvrtki Tehnika d.d., koju su nakon tri godi ponovno morali angažirati kako bi sanirali podlogu na školskom terenu.

Radnici su sa sanacijom započeli jučer, a danas bi sve već trebalo biti gotovo. No, ravnateljica škole smatra kako će se radovi morati nastaviti i tokom školske godine.

- Opasno je za djecu, podloga je puna rupa i zato se sanira. To nije trebalo biti tako skupo postavljano na početku, ali eto. Sada će biti asfaltna podloga kakvu smo svi imali u školama - rekla je ravnateljica Karmen Lukinač Petrinec.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare