To je to što me zanima!

U Slatini je uplatio listić i osvojio 13 mil. kn na lotu

Super sedmica, koja je iznosila 38 milijuna kuna, u četvrtom kolu nije pogođena, ali je nepoznati srećković osvojio sedmicu i dobio 13,6 milijuna kn
Vidi originalni članak

Dobitna kombinacija u četvrtom kolu lota 7/39 bila je 11, 24, 26, 7, 14, 21, 1 i dopunski broj 8. Da bi osvojili Super sedmicu od 37 milijuna kuna morali ste na listiću prekrižiti slovo B. Ni ovoga puta nitko nije osvojio Super sedmicu, ali je sretnik, koji je u Slatini uplatio listić, pogodio sedmicu i tako osvojio 13,6 milijuna kuna. Zbog toga je jackpot u sljedećem kolu nešto manji, a on iznosi 26 milijuna kuna. Čim se saznalo da je dobitni listić uplaćen u Slatini počela je potraga za tajanstvenim dobitnikom. Gosti brojnih kafića raspravljali su tko bi mogao biti dobitnik. Sretni igrač posljednjeg kola Lota uplatio je listić na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije broj 5201 u Nazorovoj ulici u Slatini.
- Ne možemo govoriti ni o kakvim detaljima posljednjeg kola osim da je, ovaj put, dvostruko više od uobičajenog broja 'standardnih' igrača jurišalo na supersedmicu. Dobitni listić doista je uplaćen na ovom računalu, a mogu samo reći da se sretni dobitnik do srijede u 20 sati nije javio na ovo prodajno mjesto - izjavila je prodavačica Štefica Herceg potvrđujući da je dobitni listić preuzeo i obradio njen kolega Zoran Vuković.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • brangelina 14.01.2010.

    jooooooooooooooooooooooooj, pa koji SRETNICI!!!!!!!!!!!!!! ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! samo se nadam da je otišlo u dobre ruke!!!!!!!!!!!

  • igiera 14.01.2010.

    ma meni nebi trebalo 13,6 miliona kuna--ja bih bio zadovoljan i sa 13.5 miliona kuna...:))

  • BEEP 14.01.2010.

    ČESTITKE DOBITNIKU!!!! Samo se nadam da je to dobio netko kome iskreno treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare