To je to što me zanima!

Na ulici smaknuo poznanika, policija brzo uhitila ubojicu

Oko 19. 45 sati u Slavonskom Brodu vatrenim oružjem je ubijen muškarac. Policija je brzo uhitila ubojicu. Ne zna se zašto su se muškarci posvađali
Vidi originalni članak

U Zagrebačkoj ulici u Slavonskom brodu oko 19.45 sati iz vatrenog oružja je ubijen I.M. (44). Na njega je na ulici pucao njegov poznanik iz iste ulice. Ubojica je pobjegao, no vrlo brzo su ga pripadnici specijalne policijske postrojbe pronašli, razoružali i priveli u policijsku postaju.

Policija još obavlja očevid i zasad ne žele spekulirati o eventualnom povodu koji je doveo do sukoba dvojice poznanika i ubojstva. Kako piše SBOnline, muškarci su se prvo posvađali i potukli letvama, a zatim je uslijedila pucnjava. 

Cijela Zagrebačka ulica je dugo bila pod potpunom blokadom jakih policijskih snaga.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • mihaela123 19.11.2010.

    stavrno neznam dice ova hrvatska

  • mihaela123 16.11.2010.

    vi niste normalni covijek koji je ubijen iza ssebe ima sina koji ide 2 srednji i zenu i znam ja ih a neki komentari su suvisni

  • mandti099 16.11.2010.

    ovo sto se desilo u brodu je 20 metara od moje kuce ubojica mi je susjed preko ceste vec osudivani diler i bio je u zatvoru zbog pokusaja ubojstva prije 2 godine.malo malo mu je policija upadala u pretres .danas u 11 sati su pronasli i oruzje iz koga je pucao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare