To je to što me zanima!

U slijetanju s ceste na Rabu poginuo maloljetni motorist

Mladić je stradao u mjestu Palit na Rabu, vozeći motocikl "Gilera 125". Sletio je s ceste i pao u kanal dubine 1,6 metara te na mjestu poginuo. Nije ga spasila kaciga
Vidi originalni članak

Deset minuta iza ponoći smrtno je stradao motociklist (17) iz Kampora. Vozio se u smjeru Kampora i došavši u mjesto Palit izgubio je kontrolu nad motorom Gilera 125. Zajedno s motorom je pao na cestu, udario je glavom u kameni rubnik te na kraju zajedno s motorom sletio u kanal dubok 1,6 metara. Poginuo je na mjestu. Mladi vozač je imao i kacigu i odgovarajuću vozačku dozvolu za motocikl kojim je upravljao.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 08.10.2012.

    Nažalost, sa 16 može voziti 125 ccm. Sa 16 je (uglavnom) još dijete, neiskusno i neodgovorno. A i motor tj skuter od 50 ccm može biti poguban u rukama 16 godišnjaka, posebno skuter koji je nestabilan dozlaboga. Ako netko nadležan ovo čita, podignuti dobnu granicu za SVE motore od 50 do 2000 ccm na 18 godina. Ispod 18 godina može bicikl.

  • AndrijaBeg 07.10.2012.

    jebo van pas oca i mater....covik je poginul a vi ovde serete...."Tko mu je dao motor od 125 kubika , toga treba kazniti, ali nazalost nista necemo promjeniti" ili "iskreno rečeno ovakve uopče ne žalim jer bolje da je on poginuo nego da je negdje pokupio nečije dijete i njegovu obitelj zavio u crno. kad vidim tu balavurdiju kako divlja sa autima i motorima muka mi je od njih i uopče ih ne žalim kad im se ovakvo nešto dogodi." svrisim vam po pameti idoti jedni glupi

  • marin.0202 06.10.2012.

    Hvala vam za minuse ne shvacate nista,onda se ubijajte do mile volje a roditelji kad kupujete djeci motor nek bude sto brzi , ali poslje nemojte plakati.Ugodan dan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare