To je to što me zanima!

U sotonističkom ritualu: Majka i obitelj dječaku (5) iskopali oči

Meksiko: Obitelj iz grada Nezahualcóyotl vjerovala je da bi ih ovaj stravični ritual približio Sotoni i tako ih sačuvao od potresa. Osuđeni su na po 30 godina zatvora
Vidi originalni članak

Majka, teta, dva ujaka te baka i djed dobili su svaki po 30 godina zatvora jer su Fernandu Calebu Alvaradu Riosu (5) u sotonističkom ritualu iskopali oči, piše u srijedu Daily Mail.

Najprije su dječaku naredili da zatvori oči dok oni plešu oko njega. No dječak je bio prestravljen i nije zažmirio pa je njegova majka Maria del Carmen Garcia Rios zgrabila drvenu žlicu i uz pomoć ostalih sinu iskopala oči . Susjedi su čuli dječaka kako vrišti te su pozvali policiju.

To je bilo prije dvije godine, a obitelj je tek nedavno osuđena na kazne zatvora. Dječak je oduzet majci i smješten u novu sredinu.

Obitelj iz meksičkog grada Nezahualcóyotl je vjerovala da bi ih ovaj stravični ritual približio Sotoni i tako ih sačuvao od potresa . Susjed Joaquin Arguello je rekao na sudu kako su znali da je obitelj religiozna , ali nisu znali da su sotonisti. Policajac Benet Curiel je rekao kako su u kući zatekli stravičan prizor.

-  Dječak je vrištao u kuhinji, a dvije žene su bile prekrivene krvlju - rekao je Curiel.


Idi na 24sata

Komentari 267

  • muni seferendi 12.09.2014.

    ove po ISIL-skom postupku

  • bbbdado 12.09.2014.

    To isto treba njima ućiniti

  • VanZemljak_2 12.09.2014.

    da sotonosti samo rade sranja a? mozda su bili vjerski crvkveni fanatici,,ipak je abraham moro zrtvovat svog sina bigu da bi dalje nastavio zivot....uvijek se sve prepise sotonistima...Mislim ja sam protiv sotonista i protiv crkve ali ova prica ni nije istrazena mozda su bas bili teski vjerski crkveni fanatici a ne sotonisti...jadno dijetesce ahh nadam se da ce bar donekle normalno nastaviti zivot..

Komentiraj...
Vidi sve komentare