To je to što me zanima!

U Španjolskoj pala hrvatsko- srpska banda, švercali hašiš

U Španjolskoj je prije nekoliko dana pronađeno još deset kilograma hašiša te oko 250 grama kokaina, o čemu su obaviještene hrvatske kolege. Dvoje je još u bijegu
Vidi originalni članak

Španjolska policija je u suradnji s USKOK-om početkom tjedna uspjela raskrinkati bandu od petorice Hrvata i jednog Srbina koji su u dva mjeseca trgovali s najmanje 20 kilograma hašiša. Dvojica su pritvorena u Španjolskoj, a jedan u Splitu gdje mu je određen jednomjesečni pritvor. Za dvojicom se još traga. 

Banda je drogu kupovala u Maroku, a distribuirali su je na tržištima Slovenije, Hrvatske i BiH. Robu su preuzimali u Nizozemskoj i Španjolskoj te je dalje švercali. Navodno je već pronađena jedna pošiljka od 10 kilograma, koja je podijeljena u Sloveniji i namijenjena preprodaji u BiH. 

U Španjolskoj je prije nekoliko dana pronađeno još deset kilograma hašiša te oko 250 grama kokaina, o čemu su obaviještene hrvatske kolege.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • vidum 03.08.2012.

    Hrvatsko-Srpskog jezika smo se riješili, ali sa Hrvatsko-Srpskim bandama će, očito, ići nešto teže.

  • borko_farkas123 03.08.2012.

    vidi se da nacionalnost u poslu nije bitna,samo perjana

  • libeluli 03.08.2012.

    To nikada neće prestati s ovakvim zakonima, kada budu odsjecali ruke i noge onima koji upropaštavaju tuđe živote i obitelji puno njih će se zamisliti da li se time baviti...recite slobodno da nije humano...a obratno je???

Komentiraj...
Vidi sve komentare