To je to što me zanima!

U Splitsko-dalmatinskoj 91 novi slučaj zaraze koronavirusom

U splitskome KBC-u liječi se 30 osoba pozitivnih na covid, a dvije su na respiratoru. Prema izvješću tog KBC-a, u protekla 24 sata umrla je 76-godišnja žena koja je, uz mnoge komorbiditete, bila pozitivna i na covid
Vidi originalni članak

U Splitsko-dalmatinskoj županiji u posljednja je 24 sata potvrđen je 91 slučaj zaraze koronavirusom, a u bolnici je umrla žena, izvijestio je u utorak županijski Stožer civilne zaštite.

BROJKE STOŽERA Šest novih slučajeva zaraze u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od 360 obrađenih testova danas je 91 bio pozitivan na koronavirus, a oboljelo je 35 osoba iz Splita, devet iz Supetra, osam iz Kaštela, šest s Hvara, po pet iz Solina i Makarske, četiri iz Klisa, tri iz Sinja, po dvije iz Otoka i Postira, te po jedna osoba iz Imotskoga, Omiša, Trilja, Bola, Dugog Rata, Hrvaca, Lećevice, Nerežišća, Primorskog Doca, Prološca, Sutivana i Šolte.

BROJKE STOŽERA Dubrovačko-neretvanska broji 39 novih slučajeva zaraze

U splitskome KBC-u liječi se 30 osoba pozitivnih na covid, a dvije su na respiratoru. Prema izvješću tog KBC-a, u protekla 24 sata umrla je 76-godišnja žena koja je, uz mnoge komorbiditete, bila pozitivna i na covid.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare