To je to što me zanima!

U Splitu je održana sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost

Predsjednik Vlade Tihomir Orešković izvijestio o temama i rezultatima neformalnog sastanka šefova država i vlada 27 članica EU održanog u petak u Bratislavi
Vidi originalni članak

Pod predsjedanjem predsjednice Republike Hrvatske i vrhovne zapovjednice Oružanih snaga Kolinde Grabar-Kitarović, u Splitu je u subotu održana sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost na kojoj je predsjednik Vlade Tihomir Orešković izvijestio o temama i rezultatima neformalnog sastanka šefova država i vlada 27 članica EU održanog u petak u Bratislavi. 

Razgovaralo se i o aktualnim podacima o stanju migracija s ciljem planiranja daljnjeg usuglašenog postupanja nadležnih državnih institucija.

Obavljena je analiza i potvrđena predanost Republike Hrvatske ispunjavanju obveza koje proizlaze iz zaključaka summita NATO-a održanog početkom srpnja u Varšavi te ostalih savezničkih odluka, stoji u priopćenju iz Ureda predsjednice RH i Vlade RH.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ilmare 17.09.2016.

    Orešković došao u Split da obavijesti Predsjednicu o NEFORMALNOM sastanku članica EU ? Pa ,mogao je i telefonski , kao što radi kad prodaje..

  • mestar 17.09.2016.

    Izvjesca nasih klimavaca s eu sastanaka me ne zanimaju, jer njih nitko nista ne pita nita miti oni ista traze, samo potvrduju sto im brisel narediva Negdje sam procitao da ih sad malo vise dize glas ne samo grci i madari, samo nasi tupani sute,pa me ne cudi zasto smo tolika stoljeca tudi robovi.Velika je razlika izmedu ravnopravnog parnerstva i clanstva. Clanstvovi cega smo to mi ili samo priljepci koji e odlucivamo o nicemu u Hrvatskoj.Poznato zar ne?

  • Preteznovedro 17.09.2016.

    Kakav sastanak? Zašto? Tvrde da je Hrvatska sigurna zemlja. Sad će predsjednica šakom o šank ovaj govornicu i uzviknuti -Vojsku na granicu!!- barem se za to zalagala prošle godine ni se valda predomislila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare