To je to što me zanima!

U Splitu noćas izboli muškarca (41), hitno je prevezen u bolnicu

Policija je oko 01.50 sati u subotu zaprimila informaciju kako je u Splitu ozlijeđen 41-godišnji muškarac koji je zadobio nekoliko ubodnih rana...
Vidi originalni članak

Nekoliko ubodnih rana zadobio je noćas muškarac u Splitu. Napad se dogodio u Sukoišanskoj ulici nedaleko zgrada Policijske uprave i Županijskog suda. Ozlijeđeni se nalazi u KBC-u Split gdje mu se pruža liječnička pomoć, a za sada nije poznato nalazi li se u životnoj opasnosti. Iz PU Splitsko-dalmatinske doznali smo više informacija:

- Oko 1 sat i 50 minuta zaprimili smo informaciju kako je u Splitu ozlijeđen 41-godišnji muškarac koji je zadobio nekoliko ubodnih rana. Prevezen je u bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć i zadržan je na liječenju. Policijski službenici su odmah po zaprimljenoj informaciji izašli na mjesto događaja gdje je obavljen očevid i provodi se kriminalističko istraživanje - javljaju iz policije dodajući da je o događaju obaviješteno nadležno državno odvjetništvo.

Po završenom istraživanju Odjel za analitiku izvjestio je da su tijekom jutra uhitili 41-godišnjeg muškarca i 22-godišnju ženu koji se dovode u svezu s događajem: 

- Osobe su dovedene su u službene prostorije i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje - dodali su. 

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • verna 02.11.2020.

    Još i ženske postale ratoborne,prava Dalmatinka,srčana..

  • mortus 01.11.2020.

    Koga moja nožina ubode, ne treba mu ni kruha ni vode.

  • wooly 31.10.2020.

    A kebi ga ,volim doč u Split i nigad nidam imal neugodnih iskustava.Možda je problem kaj nisam kriminalac il idem na kriva mijesta??

Komentiraj...
Vidi sve komentare