To je to što me zanima!

Oprez roditelji! Pazite na svoju djecu dok su u blizini traktora

Dječak (3) je došao kod djeda i bake na odmor. S djedom se popeo na traktor. Pao je i poginuo. Stručnjaci apeliraju na roditelje da paze na djecu u blizini traktora
Vidi originalni članak

Ujutro se dječak vozio na biciklu dok su njegovi na polju vadili krumpir. Nismo mogli vjerovati kad smo čuli da je poginuo, kaže utučeni susjed u Sračku kraj Karlovca. 

Dječak (3) poginuo je oko 9 sati nakon što je pao s traktora kojim je upravljao njegov djed. Neslužbeno doznajemo da je dječak s djedom na traktoru išao grabiti sijeno na livadi. Obitelj je nakon nesreće bila u šoku. Nisu mogli pričati.

Nesretni dječak je živio s roditeljima u Ljubljani, a u Sračak je stigao s majkom kod djeda i bake na nekoliko dana odmora.

Samo ove godine je u Hrvatskoj desetak djece poginulo ili teško ozlijeđeno pod traktorima. Prije dva dana poginuo je dječak u Međimurju na traktoru koji se prevrnuo u kanalu.

U policiji apeliraju na roditelje da ne puštaju djecu da se igraju u blizini traktora na polju i da ih nipošto ne stavljaju u otkrivene ili natkrivene traktorske kabine bez adekvatne zaštite.

Također, mole roditelje da ne dopuštaju djeci da sjedaju za upravljač traktora, što je, nažalost, čest slučaj na poljoprivrednim gospodarstvima.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • mama3006 04.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ruxy012 25.08.2012.

    ja ne razumijem koliko još djece treba poginuti da bi se ljudi trgnuli??? pa svako malo se piše o djećici koja su poginula a traktor je bio u glavnoj ulozi! ljudi,ne mislite na svoje dupe,zaštitite djecu,djeca trebaju uživati u djetinjstvu,a ne biti oko traktora!!!

  • pekmezalafi 25.08.2012.

    ovo definitivno nije godina za klince i traktore - fascinantno je kak se neke stvari dešavaju isključivo u određenom periodu (u jačem odjeku),, ili se možda varam,,, (nestade jedan, pa onda svaki drugi dan netko nestane,, pretukli jednog - pa svaki drugi dan nekog pretukli, poginulo klinac pod traktorom - i evo svaki drugi dan jedan pogine O.o)

Komentiraj...
Vidi sve komentare