To je to što me zanima!

U srijedu ne propustite novi broj mjesečnika Najljepše priče!

Od srijede, 5.12. uživajte u novom broju mjesečnka Najljepše priče za samo 9,90 kuna koji vam na još više stranica donosi još više tajni i dobrih priča!
Vidi originalni članak

Od srijede, 5. 12. na svim kioscima ne propustite novi broj vašeg omiljenog mjesečnika. Ne propustite Najljepše priče i dva odlična priloga: TV novele i ljubavni roman sa još više uzbudljivih i dirljivih tajni.

Za samo 9,90 kuna ne propustite pročitati životnu priču glumice Mirele Brekalo, koja se je zbog uloge Marice Odak u seriji „Ruža vjetrova“ i odvojenosti od obitelji još više zamjerila sinu Luki (26) koji nikad nije volio njezin životni poziv. Od malena je mrzio glumu i sve vezano uz to.

Bilo mu je grozno kad bi nas u školi prepoznali.

Donosimo priču o životu jedne od najprodavanijih britanskih autorica u povijesti. Saznajte kako je od depresije i siromaštva došla do književnog trona. J.K. Rowling se je nakon razvoda od prvog supruga suočila se s velikom neimaštinom. Njezina tadašnja borba samohrane majke za goli život inspirirala ju je za novi roman “Prijevremeni izbori”, koji je nedavno stigao i u hrvatske knjižare.

Najljepše priče potražite na svim kioscima od srijede, 5.12.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare