To je to što me zanima!

U stampedu za Top-model stradalo je šest djevojaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Među rulju se dovezao auto iz kojeg je sukljao dim. Začuo se povik 'požar', a muškarac je iskočio iz auta i pokušao uplašenim ženama ukrasti torbe
Vidi originalni članak

U stampedu tisuća djevojaka koje su u New Yorku čekale na audiciju za Top-model ozlijedilo se šest djevojaka. Dvije djevojke i jedan muškarac su uhićeni zbog poticanja urote i stvaranja nereda. Naime, u nedjelju se među rulju dovezao auto iz kojeg je sukljao dim. Začuo se povik "požar", a muškarac je iskočio iz auta i pokušao uplašenim ženama ukrasti torbice. Nakon naguravanja i panike šest je djevojaka primilo liječničku pomoć jer im je bilo loše, dok se vjeruje da su dvije zadržane u bolnici. Zbog cijelog kaosa koji je nastao, policija je odlučila odgoditi audiciju za emisiju koju vodi bivši model Tyra Banks, što je još više razljutilo djevojke koje su na cesti čekale cijelu noć. Neke su odbile otići kući.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • branchburg 16.03.2009.

    Next American Crushed Model :))

  • 25sat 16.03.2009.

    stampedo je pravi izraz za tu populaciju

  • skolic3 16.03.2009.

    hahahaha,dobar si Gatsby,stvarno da je to toliko uzelo maha da su u stanju sve napravit da postanu top model.jbt pa top model može bit od 20.-30. godine a možda i krače.iI šta onda kad ih počne napadat celulit i bore,moš se slikat...Bože koliko kokoši na ovom svijetu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare