To je to što me zanima!

U stanici za tehnički pregled pao u kanal i teško se ozlijedio

Muškarac (65) je pregledavao automobil podignutog poklopca motora. No kada je krenuo spuštati poklopac, izgubio je ravnotežu i pao u kanal. Teško se ozlijedio
Vidi originalni članak

Djelatnik stanice za tehnički pregled u Folnegovićevoj ulici u Zagrebu teško se ozlijedio nakon što je pao u kanal za pregled vozila, izvijestila je zagrebačka policija. Muškarac (65) pregledavao je automobil podignutog poklopca motora. 

No, kada je krenuo spuštati poklopac, izgubio je ravnotežu i pao u kanal. Teško se ozlijedio. Doznajemo kako ima potres mozga. Prevezen je u bolnicu Rebro u koju je upućena inspekcija rada. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tek 30.06.2012.

    za vašu informaciju "deda" nema 65g. a po zakonu može se raditi do punih 65g. a vi ne mislite raditi do 65g? ili bi trebalo sve starije od 60 potamaniti da nesmetaju?

  • Capafiori 21.06.2012.

    Nejasno je iz teksta tko je upao u kanal: zaposlenik koji radi na tehničkom pregledu ili vlasnik vozila. Nekako mi je "neshvatljivo" da na tehničkom pregledu radi čovjek od 65 godina.

  • nselimo1 21.06.2012.

    nažalost, sada ide na oporavak, a pošto ima već te neke godine, vjerovatno ni neče sa bolovanja iči raditi, nego u penziju, pa kako ste rekli naprijed biti če mjesto za nekog mlađeg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare