To je to što me zanima!

U stanu Luke Bojovića našli su 500.000 eura i arsenal oružja

Članove zemunskog klana uhitili su u četvrtak popodne u Valenciji. Španjolska policija je pokazala oružje, novac i mobitele koje su našli u stanu Luke Bojovića
Vidi originalni članak

Članove zemunskog klana uhitili su u četvrtak popodne u Valenciji. Španjolska policija je pokazala oružje, novac i mobitele koje su našli u stanu Luke Bojovića

Španjolski ministar unutarnjih poslova je u ponedjeljak na konferenciji za novinare pokazao oružje, novac i sve ostalo što je tamošnja policija pronašla kod uhićenih "zemunaca" Luke Bojovića, Vladimira Milisavljevića, Siniše Petrića i Vladimira Mijanovića.

Između ostalog su u stanu Luke Bojovića pronašli pola milijuna eura, automatsko oružje, laptope, mobitele te prigušivače, javlja srpski Blic.

Članove zemunskog klana uhitili su u četvrtak popodne u Valenciji. Bojovića se sumnjiči da je od 2004. do 2010. naredio ubojstva nekoliko najmoćnijih srpskih mafijaša te da je sudjelovao u ukupno 20 drugih ubojstava u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Nizozemskoj i Španjolskoj. U Nizozemskoj je bio umješan u trgovinu drogom i surađivao sa suparnicima Sretena Jocića poznatijeg pod nadimkom Joca Amsterdam. Po njihovom je nalogu navodno likvidirao nekoliko Jocićevih suradnika i kumova.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • LongliveUSAforever 14.02.2012.

    I onda mi se srbi javljaju kao da smo mi na Kosovu neki dileri ili sta ti ja znam,,,a vidimo svaki dan vijesti kako srpski mafijasi kolo vode:))

  • smele 14.02.2012.

    da, 'samo' pola miliona.. ostalo nisu nasli, steta.. a moralo bi biti vise!! ili su podijelili s pandurima..

  • user_143590 14.02.2012.

    a koliko je tek u banci na računu...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare