To je to što me zanima!

U stanu su uzgajali marihuanu: Pronašli su im 18 stabljika...

Policija je 20. siječnja obavila pretragu obiteljske kuće u Poreču te pronašla 18 stabljika indijske konoplje visine od 50 do 80 centimetara. Pronašli su i raznu opremu za takozvani indoor uzgoj marihuane
Vidi originalni članak

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da su 47-godišnjak, 19-godišnjakinja i 23-godišnji njemački državljanin počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Temeljem saznanja da se u obiteljskoj kući na području Poreča neovlašteno uzgaja indijska konoplja, policija je 20. siječnja obavila pretragu kuće, a tada pronašli 18 stabljika indijske konoplje visine od 50 do 80 centimetara. Osim trave, pronađena je i razna oprema za takozvani indoor uzgoj marihuane te su opremu i drogu koju su privremeno oduzeli.

Protiv osumnjičenih se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Borko Žutokartončić 23.01.2020.

    koliko njima su pronašli zataškane dugove, vile, slike vredne miliona pa nikom nista? jesmo pačenici, udri po sirotinji

  • VOLBEAT 22.01.2020.

    18 stabljika ??? Wow, koji dileri i narkosi ! Ma kako vas nije sram, davite ljude za 18 stabljika, a prave mafijoze i dilere (znamo dobro nedavni slučaj) ne smijete dirati, i onda se dogodi masakr.... Bravo policija i pravosuđe !!! Da ste imalo pametni (a niste), lijepo legalizirati, pa bi pravi dileri popu*ili i problema ne bi bilo.. A o ekonomskom procvatu ne treba ni govoriti..

  • sitnozubi 22.01.2020.

    eto ni cviće nesmiš više gojit u svom stanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare