To je to što me zanima!

U stanu u Požegi izbio požar, ljestvama ga gasili s balkona

U stanu u kojem je u nedjelju ujutro izbio požar nije bilo nikog. Vatrogasci su morali koristiti ljestve kako bi ušli u stan na 7. katu. Očevidom će se utvrditi uzrok požara
Vidi originalni članak

U Naselju Babin Vir u Požegi u nedjelju oko 10 sati intervenirali su vatrogasci JVP jer su stanari prijavili da iz jednog stana zgrade izlazi dim kroz prozore. U stanu nije bilo nikoga, navodno ga koristi jedan žena u najmu.

Iz još neutvrđenih razloga došlo je do požara na sedmom katu zgrade u Ulici Miroslava Krleže 4 kojeg je primijetio slučajni prolaznik. On je pozvao Službu 112, ubrzo su stigli vatrogasci JVP s dva navalna vozila od kojih je jedno imalo dugačke ljestve kako bi mogli djelovati na toj visini.

Zahvaljujući brzoj intervenciji, spriječen je požar većih razmjera i spašena je imovina drugih stanara. Na svu sreću u požaru nitko nije ozlijeđen.

Prema dostupnim informacijama do požara je najvjerojatnije došlo zbog kvara na kompjutoru, a visina štete još nije utvrđena. Očevid će obaviti policija i protupožarni inspektor i nakon toga će se znati što je bio uzrok požaru.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tiranosaurus 19.08.2019.

    Dobro je da ga nisu gasili vodom..tko zna kaj bi bilo

  • centarfor 19.08.2019.

    Ovo je za patentiranje. Požar su gasili ljestvama!!!!

  • rescueST 18.08.2019.

    Nisu dosla dva navalna vozila, već navalno vozilo i autoĺjestve, dva različita tipa vozila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare