To je to što me zanima!

U stanu uzgajali marihuanu, a našli su im i zabranjene gljive

Policija je pronašla digitalne vage i potrepštine za uzgoj i preprodaju marihuane. Osim toga pronašli su i 2,8 grama gljiva psilocibin, novac i druge dokaze
Vidi originalni članak

Opatijska policija uhitila je dvojicu hrvatskih državljana, starosti 35 i 48 godina zbog sumnje na zlouporabu droga.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je pretražila stanove osumnjičenih, a u stanu 35-godišnjaka pronašli su instalirani šator sa svjetiljkom, ventilatorima i drugom opremom za kontrolirani uzgoj indijske konoplje, kao i pet posađenih biljaka visine od 42 do 92 centimetra.

Uz to, pronašli su dvije digitalne vage za precizno mjerenje, 130 grama marihuane, 2,8 grama gljiva psilocibin, novac i druge predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

U stanu 48-godišnjaka pronađena je pak digitalna vaga i četiri paketića s marihuanom ukupne težine 9,8 grama namijenjeni daljnjoj prodaji, pa su oboje uzgajivača uz prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu, završili i iza rešetaka.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • PeruPeruki 13.01.2019.

    Rvat katolik, dobar je covek!

  • sjever s 12.01.2019.

    Netko je cinko.

  • moreuduši 12.01.2019.

    Kojim glupostima se bavi ova nazovi država.? Očekujem progon i spaljivanje vještica. Svuda su oko nas i krive su za sve, a i lete na neregistriranim metlama, nisu platile koncesije za korištenje zračnog prostora i slije tanja na krovove. Nemaju položeni ispit za let na metli, a i krive su za sve kaj vladajućima niš nejde od ruke. One su otjerale mladost iz lijepe naše. Upropastile su zdravstvo, sudstvo, mirovinski, ekonomiju kopletno...treba ih locirati, uhititi i spaliti. Nema druge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare