To je to što me zanima!

U stolnom nogometu Ivo 'razbija' svoje studente...

Josipović voli šah i stolni nogomet, ispričao je nekoliko filozofskih viceva, a za razliku od ostalih predsjedničkih kandidata, on se brine o - kornjači
Vidi originalni članak

Josipović uživa u stolnom nogometu. Svjedoci koji su ga vidjeli kažu da je odličan. Prije dvadeset godina studenti su ga u Opatiji izazvali na partiju, no kad ih je pobijedio, bojali su se priznati to kolegama. Bilo ih je strah optužbe da su mu pustili meč.
- Svi će misliti da smo vam se ulizivali - rekli su mu. Svoje vještine u stolnom nogometu pokazao je i nakon prvoga kruga izbora krajem prošle godine. U stranačkim prostorijama odigrao je partiju s kolegom iz SDP-a Igorom Dragovanom.
Poznanici kažu i da je odličan šahist. On sam u šali dodaje da je boćanje jedini sport u kojem je slab. Ni vicevi mu nisu bili jača strana u kampanji, ali ih je svejedno ponosno pričao.
- Koja je razlika između profesora i brda? Što idete bliže brdu, ono je veće i veće, a kod profesora je upravo obratno.
Taj nije uspio, pa je ponudio alternativni:
- Zašto ne bi trebalo izabrati konja za predsjednika? Pa zato što je i Troja propala zbog konja.
Ni drugi vic nije oduševio mase. No treći je ipak bio uspješan.
- Spasio Mujo zlatnu žabu i rekao joj: 'Ispuni mi tri želje'. 'Ali ja sam žabica i ispunjavam samo jednu želju, ali da nije preteška'. I Mujo zaželi mir u Bosni. Žabica pogleda kartu. Vidi da je to teško i nezgodno. 'Daj neku drugu želju', kaže žabica. Mujo razmisli i zatraži da mu Fata postane ljepotica. Pogleda žabica sliku i kaže: 'Daj ti meni onu kartu'...
Ivu Josipovića opušta kućni ljubimac Korni, kornjača koju su on i supruga kupili kćeri Lani. Brinu se o njoj kao da je punopravni član obitelji.

STARICI JE POMOGAO DA USTANE, A ONA GA IZLJUBILA...
U trgovačkom centru na Lapadu u Dubrovniku, na Josipovićevu predizbornom skupu, starija žena spotaknula se i pala. Pjevač Milo Hrnić, pohitao je po predsjedničkoga kandidata. Ivo Josipović je odmah dotrčao i kleknuo kraj nje. Žena, dirnuta njegovom pozornošću, izljubila ga je i izgrlila.
- Bogu hvala da sam pala, bar sam upoznala Ivu Josipovića - kazala je, a Josipović joj je pomogao ukrcati se u kola Hitne pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare