To je to što me zanima!

U subotu dar u 24sata: Prilog 'Shopping' na čak 56 stranica

DOLAZE BLAGDANI Na 56 stranica besplatnog priloga pročitajte o najboljim poklonima, što obući i kako se našminkati za blagdanska slavlja. Prepustite se božićnoj čaroliji sa svojim najmilijima
Vidi originalni članak

U velikom besplatnom 'Shopping' prilogu ove subote otkrijte najbolje blagdanske darove i iznenađenja za obitelj i prijatelje. Veliki blagdanski shopping vodič na 56 stranica donosi blagdanska iznenađenja za nju, njega i djecu.

Doznajte o čemu svi potajno sanjaju te čemu se nadaju ispod bora za Božić i Novu godinu. Pronađite inspiraciju za savršen blagdanski dress code i zablistajte u najboljim modnim komadima.

Zavirite u carstvo šminke, parfema i krema te otkrijte make up trikove i čarobni proizvod koji morate imati u svojoj kolekciji šminke, krema i parfema. Uz najbolje novogodišnje citate pronađite inspiraciju za radosne blagdane te sretniju i uspješniju 2018. godinu.

Doznajte sve o najnovijim gadgetima i tehno iznenađenjima za sve članove obitelji. Saznajte kako uz malo mašte, kreativnosti i celofana spakirati blagdansku košaru ili paketić koji će prijateljima i obitelji biti najdraži dar ispod bora.

Uz sitnice i daorve za uređenje pretvorite svoj dom u najtopliji kutak za radostan Božić i savršen doček Nove godine. Otkrijte čarobna mjesta i putovanja za odmor i uživanje u 2018. godini.

Opustite se, pronađite darove, ideje i inspiraciju za savršene blagdane uz veliki shopping vodič.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Berger117 03.12.2017.

    ne vjeruj 24 ni kad poklone nosi ;DD

  • škver 01.12.2017.

    Hvala !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare