To je to što me zanima!

U sudaru auta i cisterne kod Ludbrega poginuo muškarac

Poginuo je 52-godišnji vozač automobila iz Ludbrega. Trenutno je za promet zatvorena cesta D2 od raskrižja u Sigecu do raskrižja u Selniku. Očevid traje...
Vidi originalni članak

Muškarac (52) poginuo je u srijedu oko 9 sati u sudaru njegovog automobila i teretnog vozila na državnoj cesti D2 kod Ludbrega

Vozač automobila je vjerojatno pretjecao te je prešao u suprotnu stranu i frontalno se sudario s cisternom stranih registarskih oznaka. Od siline udarca i auto i cisterna su završili u putnom jarku, a cisterna se okrenula na krov. Vozač cisterne nije teže ozlijeđen.

Identitet poginulog vozača auta još nije potvrđen, no neslužbeno se doznaje kako se radi o M.K., uglednom ludbreškom liječniku opće prakse.

Trenutno je za promet zatvorena cesta od raskrižja u Sigecu do raskrižja u Selniku. Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • meggy00 15.07.2014.

    Doktore, puno hvala na svemu. Nedostajati će nam tvoji savjeti, rijeci podrske i ohrabrenja u teškim trenucima. Nedostajati ce nam i tvoje šale i veselje. Hvala i počivaj u miru!

  • stric Bedanec 10.07.2014.

    Pretiće na lokalnoj cesti gdje je ograničenje 50. Sreća da nije naišao osobni sa druge strane jer bi tragedija bila pono veća.Prema izgledu auta imao je on veliku brzinu.

  • frabrne 09.07.2014.

    @ faker188 ne dobar, nego najbolji liječnik u ovom našem kraju, cijela obitelj smo bili njegovi pacijenti (roditelji,ja, supruga i kćer), i kod njega sam bio minimalno jednom mjesečno. A stotine puta smo se susretali u Starom Bregu i Križančiji gdje je volio šetati Sve u svemu izgubili smo izvanrednu osobu i još boljeg liječnika. Počivao u miru dragi Doktore, a sinovima i braći iskrena sućut.

Komentiraj...
Vidi sve komentare