To je to što me zanima!

Teška nesreća: U sudaru auta i Hitne pomoći troje ozlijeđenih

Troje je ljudi prevezeno u Opću bolnicu u Zadru nakon prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobil te vozilo Hitne pomoći...
Vidi originalni članak

Prometna nesreća dogodila se oko 11:30 sati iznad zadarskog Dikla, a u njoj su sudjelovala kola Hitne pomoći i osobni automobil.

Kako doznajemo, radi se o T2 timu bez liječnika koji se vraćao iz Zadra u ispostavu u Ninu kad su se sudarili s osobnim automobilom.

Na teren su ubrzo došla još dva tima hitne pomoći, policija, ali i vatrogasci koji su rezali lim na kolima hitne, vjerojatno kako bi izvadili opremu iz vozila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz zadarske policije su nam potvrdili da u kolima nije bilo pacijenta.

- Djelatnici iz vozila Hitne pomoći, vozač (35) i medicinska sestra (31) imaju lake tjelesne ozljede, a vozač (20) iz automobila ima teške tjelesne ozljede - rekla nam je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije. Kako neslužbeno doznajemo, teško ozlijeđeni vozač ima prijelom noge. 

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Dalibor0704 20.10.2019.

    Stara 1965. u Švici - Vevey. Dolazi hitna sa sirenom, u dugačkoj ravnoj ulici. Kao jedan, svi vozači u oba smjera daju desni žmigavac, koče i miču se u stranu, od osobnih automobila do 20 tonskog kamiona. Bez diskusije. Nije žvaka za seljaka.

  • morioni 20.10.2019.

    Opet Zadar, što reći??????

  • Rvat12 20.10.2019.

    Svugdje u svjetu cim se cuje sirena bila ona onakva ili ovakva...sudionici u prometu automatski koce i micu se u stranu ...nekima to jos nije jasno ....stop a ne utrkivanje sa prvom pomoci tko ce prvi kroz raskrsce....

Komentiraj...
Vidi sve komentare