To je to što me zanima!

U sudaru autobusa i auta kod Primoštena petero ozlijeđenih

Ozlijeđeni su vozač i četvero putnika iz automobila, ali svi su poslije sudara bili pri svijesti i nisu životno ugroženi. Nitko od putnika iz busa nije tražio liječničku pomoć, a
Vidi originalni članak

Na Jadranskoj magistrali ili državnoj cesti D 8 na samom ulazu u Primošten u petak oko 12 sati sudarili su se autobus i automobil. Petero ljudi odmah su prevezli u bolnicu. 

Zbog očevida se promet odvijao jednim prometnim trakom uz regulaciju. Kako saznajemo, nitko od putnika iz autobusa nije zatražio liječničku pomoć. 

Ozlijeđeni su vozač i četvero putnika iz automobila, među kojima ima i djece, ali svi su poslije sudara bili pri svijesti i nisu životno ugroženi. 

Do nesreće je došlo kada se Mazda 323 F poljskih registracija sa sporedne ceste uključivala u promet u smjeru Primoštena. U tom trenutku je iz smjera Primoštena dolazio je autobus Čazmatransa kojem je Mazda prepriječila put. Mazda se nakon sudara zabila u stup reklame. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ivan128sc 22.07.2012.

    dovoljno je reci samo da je za volanom bija poljak i sve je tu jasno....zna se kakvi su krasni vozaci

  • MarkoSmrkulj 22.07.2012.

    dokazano je da su autobusi čazmatransa neispravni

  • brodic 20.07.2012.

    CrniC, nemoj me krivo shvatit, ali zanima me što se to dogodilo da si tako kivan na motore i motoriste kraj toliko mrtvih i ozljeđenih u svim drugim vrstama vozila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare