To je to što me zanima!

U sudaru autobusa i auta kod Senja ima ozlijeđenih: 'Prizor je bio neugodan, auto je skršen'

U subotu u jutarnjim satima došlo je do prometne nesreće u blizini Senja. Na mjesto događaja su izašli djelatnici hitne pomoći, a policija još utvrđuje okolnosti nesretnog događaja
Vidi originalni članak

U mjestu Klada koje se nalazi između Senja i Starigrada dogodila se prometna nesreća u jutarnjim satima u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i autobus. Hitna medicinska pomoć zaprimila je dojavu o nesreći, a policijska patrola je ubrzo krenula na mjesto zbivanja. 

- Dobili smo dojavu da se radi o sudaru osobnog automobila i autobusa, a dodatne okolnosti još uvijek utvrđujemo. U pitanju su osobni automobil i autobus njemačkih registarskih oznaka - izvijestili su iz Policijske uprave ličko - senjske.

Zbog zadobivenih ozljeda, vozač osobnog vozila je prebačen u KBC Rijeka, a trenutno nema informacija o njegovom stanju, dok putnici i vozač autobusa nemaju ozljede.

Zbog prometne nesreće na magistrali su se stvorile nesnosne gužve, a mnoge su iznenadili i prizori koje su ugledali.

- Čekamo u gužvi već jako dugo, baš je vruće, a prizori izgledaju vrlo neugodno. Pa automobil je skroz skršen, svi smo pod šokom - ispričao nam je jedan od čitatelja. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare