To je to što me zanima!

U sudaru dva auta kod Pule je teško ozlijeđena djevojčica (8)

Do nesreće je došlo kada je 38-godišnjak Renault Meganeom u dvostrukom zavoju prešao u suprotnu traku te prednjim dijelom udario u VW Golf koji je odbačen udario djevojčicu
Vidi originalni članak

Djevojčica (8) je teško ozlijeđena u srijedu iza podneva u prometnoj nesreći na Medulinskoj cesti. 

Do nesreće je došlo kada je 38-godišnjak, vozeći Renault Megane iz Pule prema Medulinu u dvostrukom zavoju uslijed neprilagođene brzine prešao u suprotnu kolničku traku te prednjim dijelom udario u VW Golf slavonskobrodskih registracija kojim je upravljao 28-godišnjak. Uslijed udara Golf je odbačen na travnatu površinu uz cestu te je udario djevojčicu koja je hodala prema kući u neposrednoj blizini. S teškim ozljedama opasnim po život prevezena je u pulsku bolnicu, no kasnije upućena u KBC Rijeka na daljnje liječenje. 

Vozač Golfa lakše je ozlijeđen, a vozač Meganea je prošao bez ozljeda. Policija ga je uhitila zbog izazivanja prometne nesreće. 
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • David-PuckoHrvatin 14.06.2018.

    Ali di uvjek ovi shupci koji skrive nesreću izađu van bez ogrebotine :(

  • ridikulus 14.06.2018.

    E pa baš svaki dan netko nastrada, ovo je užas. I to opet dijete...I pokraj svih satelita, gps-ova i modernih auta nadam se, da negdje u budućnosti, će postojat neko čudo da svako auto jednostavno neće "htjeti" preko dozvoljene brzine po lokaciji pa ti stišći gas kolko hoćeš. Do toga će biti lakše doći nego izliječiti ljudsku glupost...

  • VoxPopuli 14.06.2018.

    Radim terenski posao po Istri i svaki dan se nagledam scena jurnjave i suludih preticanja... Ovakve vijesti me uopce ne sokiraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare