To je to što me zanima!

U sudaru dva automobila kod Makarske ozlijeđeno 3 djece

Vozač Passata bio je sam u autu, dok je u vozilu koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera bila majka s troje djece. Svi su ozlijeđeni, a prevezli su ih u Dom zdravlja
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći između Promajne i Krvavice kod Makarske u petak oko 13 sati sudarili su se VW Passat BiH tablica i VW Sharan zagrebačkih registracijskih oznaka. Vozač Passata bio je sam u autu, dok je u vozilu koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera bila majka s troje djece. Na mjesto nesreće stigla je Hitna pomoć i policija, a u pomoć su pozvani i vatrogasci koji su sjekli auto kako bi izvadili vozačicu. Ozlijeđeno je petero ljudi, a prevezli su ih u Dom zdravlja u Makarskoj. Za sada se ne zna koliko su ozljede teške. Policija će nakon očevida utvrditi uzrok nesreće. Promet se odvijao otežano. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • tatamlata 19.05.2012.

    Ma minusi nisu vazni za bodovanje pogotovo ovi generirani ali bilo bi dobro znati sta muci te ljude koji tako urnebesno generiraju te minuse (i pluseve) Nemam pojma ni kako bodovi dolaze niti mi je to bitno. Meni osobno je interesantno misljenje pojedinaca koji negoduju na moje komentare.

  • andi_1 18.05.2012.

    Ovo fakat strašno izgleda ! Od srca želim svima što bezbolniji oporavak, pogotovo dječici iz Sharana !!

  • kickass 18.05.2012.

    Mislim da je majka s troje djece prešla punu liniju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare