To je to što me zanima!

Obitelj poginula, dječaci drugi put preživjeli stravu sudara

Nećaci (4 i 9 godina) poginule tročlane obitelji i njihova majka su u bolnici s teškim ozljedama. Dječaci su prošle godine preživjeli sudar u kojem im je poginuo otac
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u mjestu Pavlovac na državnoj cesti prema Slunju u ponedjeljak oko 13.20 sati je poginulo troje odraslih ljudi i djevojčica (10).

Teško je ozlijeđeno troje ljudi, od kojih je dvoje djece. Sve su ih hitno prevezli u karlovačku bolnicu. 

Sudar je skrivio vozač Škode, zagrebačkih registracija, koji je iz neutvrđenih razloga skrenuo u suprotni trak i bez kočenja se zabio u Opel Corsu, rekao je na mjestu nesreće istražni sudac. 

U Opelu je bio bračni par iz Nikšića kod Slunja sa kćeri te muškarčeva sestra sa dva sina. Poginuli su Mile Neralić (40), njegova supruga Biserka (45) i njihova kćer Martina (10). Djevojčica im je bila jedino dijete. 

Teško je ozlijeđena Milina sestra Marija Miškić (36) i njeni sinovi K.M. (9) i 4-godišnji dječak. 

Četvrti poginuli je vozač Škode (74) iz Zagreba koji je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu gdje je preminuo. 

Bratić poginulog rekao nam je kako je Mile bio pripadnik specijalne policije i branitelj. S obitelji je išao u Karlovac po svjedodžbu kćeri Martine koja je upravo završila treći razred te u nabavu jer su svi skupa u subotu trebali ići u svatove. Franjo Neralić, otac poginulog Mile i teško ozlijeđene Marije, rekao je kako mu više nije do života.

Dva dječaka koja su u bolnici, prošle godine su bila u autu kada je njihov otac Robert imao prometnu nesreću u Vrbovskom u kojoj je i poginuo.

Zbog nesreće je na tom dijelu ceste promet bio u zastoju. 

Idi na 24sata

Komentari 207

  • user_54938 06.07.2011.

    poznajem osobu koja je vozila škodu, gospodin je bio branitelj, veliki domoljub te vjernik, to što se njemu dogodilo moglo se dogodit svakome od nas, vjerujte mi gospodin nije to namjerno napravio niti slično, zato prestanite pisati takve gluposti, moja sućut obiteljima poginulih

  • Number88 06.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Prva Proleterska_1 06.07.2011.

    Od raskršča za Kladušu do Slunja imaš tri mogučnosti preticanja + duple trake na 2 mjesta i to je sve. A ovoga staroga je zamantalo il od starosti il od srca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare