To je to što me zanima!

Na D8 stradao motociklist, na Krku poginula 86-godišnjakinja

Vozačica (86) poginula je u sudaru oko 16.50 sati na otoku Krku. U petak rano prije podne na Jadranskoj magistrali poginuo je motociklist (62)
Vidi originalni članak

U dvije prometne nesreće na cestama Primorsko-goranske županije u petak je poginulo dvoje ljudi - austrijski motociklist i 86-godišnja vozačica "renaulta 4", izvijestila je PU primorsko-goranska.

U prometnoj nesreći u petak oko 12.40 sati na DC 8, nadomak Klenovice i Povila, smrtno je stradao 62-godišnji austrijski vozač motocikla Suzuki. 

Do nesreće je došlo prije lijevog, oštrog i nepreglednog zavoja kod Žrnovnice, kada je motociklist na punoj crti preticao automobil ispred sebe te vrativši se natrag u svoju traku, pri samom ulasku u zavoj, izgubio kontrolu. Desnim bočnim dijelom udario je u metalnu zaštitnu ogradu te klizeći metalnim rubom, izletio i udario u kameni odsjek. Preminuo je na mjestu.

Za vrijeme očevida promet se odvijao jednim trakom.

 

 U drugoj prometnoj nesreći u 16.50 sati, u sudaru dvaju automobila u Vinogradarskoj ulici u gradu Krku poginula je  86-godišnja vozačica automobila "renault 4" .

Šestero ozlijeđenih u sudaru kod Umaga

Šest je osoba ozlijeđeno, dvije teže i četiri lakše, u prometnoj nesreći u petak poslijepodne dogodila u Murinama, nedaleko od Umaga, izvijestila je istarska policija. 

U nesreći je sudjelovao osobni automobil VW Polo u kojem su ozlijeđeni vozač i četvero putnika te kombi renault kangoo u kojem je ozlijeđen vozač.  U nesreći su dvije osobe teže ozlijeđene i četiri lakše. Troje ozlijeđenih prevezeno je u pulsku bolnicu, a troje u riječki KBC.  Nakon očevida, koji obavlja policija, bit će poznat uzrok nesreće.

Kod Karlovca ozlijeđena dva vozača i putnik

Dva vozača i jedan putnik ozlijeđeni su u prometnoj nesreći nešto poslije 17.30 sati u mjestu Veselići u Karlovačkoj županiji. Vozač minibusa i osobnog automobila uspjeli su sami izaći iz vozila i pozvati policiju i Hitnu pomoć. Prema prvim informacijama nisu teže ozlijeđeni i kolima Hitna su prevezeni do bolnice u Karlovcu. Na državnoj cesti D6 trajao je kratki zastoj sve do dolaska prometne policije. Očevid je još uvijek u tijeku, promet se odvija naizmjence bez prekida.

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Bilježni 21.05.2016.

    Motociklisti vole samoubojstva

  • ptica neznalica 21.05.2016.

    Austrijski motociklist izgubio nadzor nad motociklom nakon pretjecanja iz nepoznatih razloga. Da se pisac koji puta provozao tuda znao bi da na tom djelu postoje turbulencije od vjetra, te je to i najvjerojatniji uzrok nesreće, jer jućer je na tom djelu puhala bura.

  • 20.05.2016.

    Na Krku je poginuo jedan izuzetno dobar i otoku poznat stariji gospodin a ne gospođa i nije bio kriv bez obzira na godine jer je bio i više nego vitalan nego je osobi u suprotnom smjeru pozlilo i došlo je do sudara . Nemojte odmah osuđivati vozača zato jer je star da je mogao nekoga ubit pa da je i bio kriv još uvijek je 1000 puta više budala od 20 godina koji su skrivili sudar nego starijih ljudi. ovo je bila jedna nesreća koja se mogla dogoditi bilo kome . Barba Pere počivaj u miru a gospodinu kojem je pozlilo želim brz oporavak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare