To je to što me zanima!

U sudaru dva Opela četvero je teško ozlijeđeno, beba kritično

Opeli su se izravno sudarili pri čemu je teško ozlijeđeno četvero ljudi, a vatrogasci su morali rezati lim automobila kako bi ih izvukli. Za život bebe bore se liječnici
Vidi originalni članak

U izravnom sudaru Opela Astre i Opela Corse u srijedu poslijepodne u osječkoj Strossmayerovoj ulici, ispred kućnog broja 214, teško je ozlijeđeno četvero ljudi, a u Kliničkom bolničkom centru liječnici se bore za život bebe stare tek nekoliko mjeseci. Vozači su bili ostali prikliješteni u potpuno uništenim vozilima te su ih vatrogasci morali izvlačiti nakon što su prethodno izrezali lim automobila. 

Policija još obavlja očevid, a promet Strossmayerovom ulicom je obustavljen već gotovo dva sata i preusmjerava se na okolne ulice.

Stanari zgrade ispred koje su se automobili sudarili pričaju da su čuli "strašan udar" koji je "odjeknuo poput bombe".

- Samo sam vidio prašinu i slušao jauke. Netko je počeo vikati da zovemo hitnu i vatrogasce koji su vrlo brzo došli i izvukli unesrećene iz auta - rekao je jedan od stanara.

O detaljima nesreće znat će se tek nakon očevida koji će potrajati do dugo u noć.


Idi na 24sata

Komentari 32

  • Halmer 27.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MarijanaVidrač-Boduljak 26.10.2011.

    Bebi i svim stradalima želim da se brzo oporave i prođu boje nego ja s osječkim doktorima i samim dolaskom na traumatologiju,ovo me je podsjetilo na moju prometnu nesreću gdje mi nismo bili krivi,samo mi je žao što su dvije osobe u drugom autu poginile zbog brze vožnje i vozača pod utjecajem alkohola,navodno i droge!!!

  • PapaŠtrumpf 26.10.2011.

    J.....š lim ! Beba drži se !

Komentiraj...
Vidi sve komentare