To je to što me zanima!

Osam razbijenih auta u centru Zagreba, ozlijeđena vozačica

Sudarili su se Fiat Punto i BMW, a oštećeno je još šest parkiranih vozila. Promet je u 9.54 sati preusmjeren na Medulićevu ulicu. Okolnosti nesreće nisu poznate
Vidi originalni članak

Na križanju Kačićeve i Klaićeve ulice u Zagrebu oko 9.20 sati sudarila su se dva osobna automobila, BMW i Fiat Punto, pri čemu je ozlijeđena vozačica Punta.

Oštećeno je još šest parkiranih vozila. Okolnosti nesreće još nisu poznate.

Promet je u 9.54 sati preusmjeren na Medulićevu ulicu. Nakon završetka policijskog očevida promet središtem Zagreba je normaliziran.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • marica-maca 31.12.2013.

    Rekao puž kad se penjao na drvo da sam išao sporije ne bi sad pao.

  • unknown agent 31.12.2013.

    pa nije bmw waljda kriv to je nemoguce....

  • Bruno 1 30.12.2013.

    Ovi sudari se dešavaju praktički ispred moje kuće . Već sam pred par godina, novinarima ustupio moju kolekciju fotki od saobračajki sa tog raskršća . Nadležni nisu ništa nikada poduzeli da se tim nesrećama stane na kraj . Sa raskrščem inače sve perfektno štima , i nema duhova , ni podzemnih voda , nego samo glupih , neodgovornih i razmetljivih vozača . Neki dan dolazim doma po Kačičevoj , ina raskršću sa Klaičevom pali se crveno . Kulturno stanem , kad vozač iza mene doda gas , zaobiđe me , i projuri kroz tamno crveno ......šta reć ??? Ljudima se žuri , i na tom dijelu Klaičeve rijetko tko vozi ispod 80 . Po noći su brzine i preko 100 .. Na tom raskršću fali jedino kamera da snima brzine i sudare . Buđet bi se napunil za tjedan dana . Vjerujte da je uzrok samo nekultura vozača. Pogledajte koliko je samo BMW potrgao kamenih ograda oko lipa ---6 --pa od raskršća ko u fliperu se odbijao sa ljeve na desnu stranu ceste , i izudarao isto toliko parkiranih vozila . Pa se isprevrtal , malo po krovu , pa bočno odletil jedno 70 metara od mjesta sudara....A sve je počelo još i sudarom sa puntom .....pa kolko je vozil ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare