To je to što me zanima!

U sudaru kod Velike Bune teško ozlijeđena vozačica (36)

Na njezino vozilo naletila je opel corsa, a od siline udarca seat je odbačen na obližnje stablo. Vozačica je je u vrlo teškom stanju i šoku. Uzroci su nepoznati
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći kod Velike Bune teško je nastradala 36-godišnja vozačica Seata Cordobe, Zvjezdana Burazor iz Buševca. Ona je nakon intervencije vatrogasaca koji su izrezali lim automobila, vozilom hitne pomoći prebačena u zagrebačku Kliniku za traumatologiju.

Prema zasad dostupnim informacijama na njezino vozilo naletjela je Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka, a od siline udarca Seat je odbačen na obližnje stablo.

- Zvjezdana je u vrlo teškom stanju i šoku - rekao je za Večernji.hr njezin suprug Goran. Točni uzroci nesreće bit će poznati nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ImenkoPrezimenic 23.10.2011.

    uf a sta je siroka cesta..

  • rogac 22.10.2011.

    Ljudi moji dragi, Prolazil sam tom cestom poslije sudara i kristalno mi je jasno da je do sudara moglo doći samo zbog prebrze vožnje auta koji se spuštal sa brega.Tam su brzine oko 100 km/h normalne. Ako voziš normalno da li možeš završiti u onom položaju kao taj srebrni auto? Par puta sam i ja moral kočiti da me ne potrefi "spustaš sa brega".

  • lahki 22.10.2011.

    Krivo je stablo, definitivno. Potrebito je žurno izvršiti razmještanje stabala na drugu lokaciju i oformiti komisiju koji če pratiti rad skupine za ovaj odgovoran posao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare