To je to što me zanima!

U sudaru na Zagrebačkoj aveniji poginulo dvoje ljudi

Zagreb: Dva mladića, vozač i suvozač, poginuli su u teškoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 22.15 sati na raskrižju Zagrebačke avenije i Ilirske ulice
Vidi originalni članak

Krenula sam na zeleno prema Ilirskoj i samo sam odjednom čula prasak. Vidjela sam mladića kako je ispao iz auta. Dobila sam apaurin - rekla je vozačica Citroena Xantie koji se sinoć sudario na zagrebačkoj Remizi sa vozilom marke Daihatsu Charade čiji su vozač i suvozač poginuli. Suvozač je na licu mjesta poginuo, a vozač je ispao iz vozila. Do dolaska Hitne pomoći, prema svjedočenju očevidaca, bio je još živ i komunicirao.
- Pričao sam sa prijateljem i vidio sudar. Odmah sam nazvao Hitnu koja se se nije javila nakon dva poziva. Vozač je još bio živ, pokušavao se micati. Da je kojim slučajem prije došla Hitna možda bi sada bio živ - rekao je očevidac.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • megane4 17.05.2008.

    da treba malo preispitati hitnu jer se uopće ne javljaju na telefon....

  • NanaATJ 16.05.2008.

    meni je najgore od svega ovo sa hitnom...Moja prijateljica se nedavno gusila prilikom epi napada,a hina se nije javljala ni nakon dobrih osam poziva,da bi na kraju neka nadrkana baba-dispecerica odugovlacila poziv do besvjesti,prestrasno...Zali Boze sto tu pumoc nazivaju hitnom

  • user_25460 16.05.2008.

    pa ja sam prošlo ljeto zvala policajce bar 10 puta da dođu vidit utrke i paljenje guma u 2 po noći ovdje u Kaštelima na raskršću.međutim kaže policajac da dok oni dođu ovi će se razbježat.jedne noći se konj okreto pod ručnom i pokupio semafor.mislite da se opametio.moš mislit.svaku večer ovdje ista stvar.niko ne reagira.svi zovu policiju a oni niš.i onda čudo kad neko divlja i pogine.i da, svi voze bmw-e.

Komentiraj...
Vidi sve komentare