To je to što me zanima!

U sudaru poginuo mladić (17), dvoje djece je teško ozlijeđeno

Zbog neprilagođene brzine u zavoju na cesti između Valpova i Marjančanca vozačica (30) se frontalno sudarila s drugim autom. Liječnici se bore za njezin život
Vidi originalni članak

Liječnici osječke bolnice bore se za život 30-godišnje A. V. iz Zelčina koja je u četvrtak u 6.30 sati ujutro skrivila prometnu nesreću na cesti između Valpova i Marjančaca. U nesreći je poginuo suvozač 17-godišnji A. B., inače njezin susjed, a teško su ozlijeđeni putnici njeni nećaci, 6-godišnjak i 7-godišnjakinja. Sve njih povezla je tog jutra u svom Seatu. Došavši na zavoj na cesti kod Valpova, zbog prevelike brzine te mokre i skliske ceste, izgubila je kontrolu nad autom te prešla na suprotni trak. U susret joj je naišao automobil Citroen C3 kojime je upravljala 28-godišnja M. K. iz Ladimirevaca. Ona je u sudaru zadobila lakše ozlijede, ali je zadržana u osječkoj bolnici na promatranju. Nesretni A. B. poginuo je na mjestu, dok je vozačica  odmah operirana i stanje joj je još uvijek neizvjesno. Dvoje djece također je zadobilo teške ozlijede, ali su izvan životne opasnosti. 

Osječka policija istaknula je kako je mladić 18. poginula osoba na osječko-baranjskim cestama ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • AndreaMilošević 13.09.2012.

    Tragedija za tragedijom..svaka riječ je suvišna u ovolikoj žalosti,neka im dragi Bog pomogne i ne napusti ih u tugi i očaju..a mi,šta mi možemo,prije svega pomolit da im da snagu,izdržljivost ,brz oporavak..a sutra,dragi moji,sutra možemo sve poćčeti mjenjat.tako da se držimo prometnih pravila,tako da pazimo na sebe same,na onaj auto koji nam dolazi u susret,na auto iza nas,onaj ispred i ono što ne vidimo..Čuvajmo se više!!

  • andi_1 13.09.2012.

    Velika tragedija......iskrena sučut obitelji poginulog a snage ozljeđenima da se izvuku iz trauma u kojima se nalaze ! Na mladima svijet treba ostat, al ovo na koji načina nam ta mladost gine...to više nije normalno !!

  • JosipPavlić 13.09.2012.

    pa kaj nemože proći niti jedan dan da nema poginuli i ozljeđenih na prometnicama u ljepoj našoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare