To je to što me zanima!

U sudaru poginuo motociklist, njegova suputnica ozlijeđena

Prema riječima očevica došlo je do sudara automobila varaždinskih registracija kojim je upravljao mlađi vozač i motocikla koji je vozio nesretni mladić (21)
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u nedjelju oko 17,20 sati u Šandrovcu nadomak Bjelovaru poginuo je 21-godišnji motociklist, dok je njegova suputnica zbog ozljeda prevezena u bjelovarsku Opću bolnicu. Za sada je nepoznato o kakvim se ozljedama radi. 

Prema riječima jednog od očevidaca došlo je do sudara osobnog automobila varaždinskih registracija kojim je upravljao mlađi vozač i motocikla koji je vozio nesretni mladić sa šireg područja Bjelovara. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Općinske državne odvjetnice u suradnji s bjelovarskom policijom. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • dewull 24.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • dewull 24.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gjigy 19.08.2013.

    ...pita vazduh jesenji, pita vjetar sjevernji, pitaju me druže, gdje si ti....tu je, ja im lažem znaj, nema mome drugu kraj...ova pjesma moj je oproštaj...zaustavite sve satove, isključite telefone, stišajte klavire...B hvala ti što si postojao....:((((( R.I.P....svi te volimo...:((...T, brzi oporavak :/...

Komentiraj...
Vidi sve komentare