To je to što me zanima!

U sudaru poginuo vozač (48) Citroena u koji se zabio Audi

Vozač Audija najvjerojatnije je zbog brzine ostao na suprotnoj strani ceste i zabio se u Citroen kojeg je vozio 48-godišnji muškarac. Njega su morali izvući vatrogasci
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Frkljevcima kod Požege poginuo je Đ.G.(48) iz Grižića koji je vozio Citroen Saxo. Kako se doznaje mladić S.J. (21) s bratom se vozio Audijem A6 i nedaleko od svoje kuće skrivio sudar. U zavoju je najvjerojatnije zbog brzine ostao na suprotnoj strani ceste i zabio se u Citroen. Udarac je bio toliko jak da je Citroen preletio preko ograde malog mostića. Stradalog vozača iz auta su morali izvlačiti vatrogasci. Očevid je u tijeku, a cesta je zatvorena za promet.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • TITTO 01.11.2010.

    . ..A TAMAN JE NA RADIO"SLJEME"IŠLA VIJEST DA JE NEKI HDZ-ovac(Jarnjak&Co.)PALLIO NAŠ SFRY-YYU"GOSLAVENSKO-MUSLIMANSKI BARJAK. ..NAŠ SFRYY DRYYG ALLAH JE VELIK. ..

  • pavic1408 31.10.2010.

    Taj čovjek nikada nije brže od 50 vozio u životu i eto što mu se dogodi. Mada možda nitko neće vjerovati, ali istina je. Žalosno, jako žalosno! A taj dečko je poznat od prije po brzoj vožnji. Auto ima preko 130 PS, i po zakonu ga nebi ni smio voziti. RIP Đ.G.

  • mrmak_1 31.10.2010.

    žalosno a što reči šteta čovijeka koji je poginuo a šteta dečka koji ga je ubio nema se što reči poznavajuči taj dio slavonije oni su susjedna sela tako da je žalosno i bolno u oba sela a još bolnije za obitelj koje to proživljavaju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare