To je to što me zanima!

U sudaru tri automobila kod Varaždina ozlijeđena i beba (1)

Četvero ljudi ozlijeđeno je u petak poslijepodne u sudaru u kojem su u Vidovcu sudjelovala tri automobila. Vozač (31), njegova suputnica (27) i beba su bili u autu u koji je udarila vozačica (18)
Vidi originalni članak

Vozačica (18) skrivila je u petak poslijepodne u Vidovcu prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđena i jednogodišnja beba. Kako javlja varaždinska policija, mlada vozačica nije držala dovoljan razmak tijekom vožnje te je udarila u automobil ispred sebe, kojim je upravljao muškarac (31). 

Naime, vozač ispred nje je smanjivao brzinu zbog zaustavljenog auta koji je vozio muškarac (58). On se zaustavio kako bi propustio vozila iz suprotnog smjera da bi skrenuo ulijevo na kolni ulaz. Kako bi izbjegao sudar s tim vozilom, 31-godišnjak je naglo skrenuo udesno, a mlada vozačica nakon sudara je skrenula u lijevu prometnu traku i nastavila vožnju te stražnjim bočnim dijelom auta udarila u bok zaustavljenog automobila. 

U nesreći su ozlijeđene 23-godišnja putnica iz vozila mlade vozačice te 31-godišnji vozač i žena (27) koja je bila s njim u vozilu te mala beba.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • leopold52 29.04.2019.

    BMW išao u kontra smijeru pa nastala panika, nema šta drugo biti 😂

  • digić 29.04.2019.

    Kaj ima curica uopče šaru ili je tek položila.

  • Bonny x 29.04.2019.

    Gledaju u mobitel dok voze, pa pojma nemaju sto se ispred događa. Gledala sam i ja, vise puta. Sve do prvog puta kad mi se desilo slicno - samo sam pogledala u mob tko me zove i u sljedecoj sekundi shvatim da je auto ispred mene stalo, naglo kocenje... dobro je proslo, ali nije moralo dobro proci. Od tad - da me zove dragi Bog - nema mobitela dok ne zaustavim auto. Sekunde su dovoljne za tragediju. Sekunde!

Komentiraj...
Vidi sve komentare