To je to što me zanima!

'U svakom od tri leteća tanjura bila su tri tijela, nalik ljudskim'

Riječ je o bilješci koja se može pronaći na FBI-jevim stranicama. Iako zvuči dosta ozbiljno, FBI je navodno nikada nije istražio jer je smatrao da je riječ o običnoj varci
Vidi originalni članak

'Istražitelj zračnih snaga izvijestio je da su u Novom Meksiku pronađena tri takozvana leteća tanjura. Opisani su kao kružni objekti s uzdignutom sredinom, promjer im je oko 15 metara. U svakom letećem tanjuru bila su tri tijela, imaju ljudski oblik, ali su manji od metra, obučeni u metalnu odjeću vrlo fine teksture. Svako tijelo bilo je bandažirano na sličan način kao što imaju posebna odijela test pilota.

Prema riječima našeg izvora, leteći tanjuri su pronađeni u Novom Meksiku zbog činjenice da američka vlada tamo ima vrlo snažan radar. Vjeruje se da je radar prouzročio kvar na upravljačkim mehanizmima tanjura, te su se zato srušili.

Nikakve daljnje procjene nisu rađene po tom pitanju'.  

To je službena bilješka od 22. ožujka 1950. godine, a može se pronaći na stranicama FBI-a. FBI navodi kako je ta 63 godine stara bilješka najpopularniji dokument u njihovom Vault sistemu, elektroničkoj čitaonici gdje su svima dostupni njihovi dokumenti iz prošlosti.

Riječ je o nepotvrđenoj bilješci koju FBI nikada nije ni istražio. Od kada je objavljena, navodno je pregledana više od milijun puta, no FBI tvrdi kako je riječ o lažnoj prijavi. Navode kako su u 50-tim godinama prošlog stoljeća, takve priče bile jako popularne.

Izvornu bilješku možete pronaći na stranicama FBI-a.

Idi na 24sata

Komentari 157

  • DragutinFuntak 02.01.2018.

    Istina se uvijek dozna. To su ona tri Bandičeva tanjura sa grahom i kobasicama namjenjena za Maksimir 01.05. Srušili su se jer su Kinezi previše graha natovarili.

  • baby-bibi21 28.03.2013.

    kako god naši posjećuju Mars, mjesec... tako i oni posjećuju nas! kaj bi tu trebalo bit čudno??

  • optimistika 28.03.2013.

    Nismo sami u svemiru ,ima negdje još živih biča al možda bolje da neznamo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare