To je to što me zanima!

U Tajlandu uhitili vozača koji je htio prokrijumčariti 16 tigrića

Tigrići su bili u kavezu u stražnjem dijelu kombija. Vozač je rekao policiji da je dobio 2.800 kuna da preveze mladunce iz Bangkoka na sjeveroistok zemlje kod Laosa
Vidi originalni članak

Tajlandska policija je u petak blizu granice s Laosom uhitila Tajlanđanina koji je pokušavao prokrijumčariti šesnaest mladunaca tigra starih od šest tjedana do dva mjeseca, javlja Daily Mail.

Faren Kongfu (52) je uhićen u pokrajini Khon Kaenu, na sjeveroistoku zemlje, u rutinskoj kontroli policije. Tigrići su bili u kavezu u stražnjem dijelu njegova kombija. Policiji je rekao kako je dobio 15.000 bahta (2.800 kuna) da preveze mladunce iz Bangkoka u sjevernoistočnu provinciju na granici s Laosom. Policija vjeruje kako su tigrići trebali biti ilegalno izvezeni iz Tajlanda.

Kongfu je rekao kako ne zna tko su vlasnici jer se s njima čuo samo telefonski, a nikada ih nije vidio. Prijeti mu četiri godine zatvora i kazna od 40.000 bahta (7.600 kuna). Tigrovi koji nisu bili uhvaćeni u prirodi, povjereni su Odjelu za parkove i očuvanje prirode.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_28947 28.10.2012.

    Odkud čovjeku pravo da se ovako igra sa naravom?

  • abraksis 28.10.2012.

    Velika mafija koja stoji iza tzv farmi tigrova koji se uzgajaju za kinnesko tržište radi masti koja je tobože ljekovita i kostiju tobože za potenciju,snagu i zdravlje i zbog njihove kože je netaknuta (štoviše na granici legalnoga zato što je štiti država) ,oni su uhvatili neku sirotinju koja se prodala za pare -država(Kina,Indija) tajno potiču krivolov i farme tih preljepih ugroženih životinja,

  • Michelangelo 28.10.2012.

    Sada bi ga lijepo trebalo staviti malo sa velikim tigrovima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare