To je to što me zanima!

U teškoj nesreći kod Zaboka ozlijeđeno četvero, dvoje teško

Vozač Forda (43) vozio je iza teretnog vozila, čiji se vozač (26) zaustavio i izašao van. Ford je htio zaobići teretnjak, ali je na njega naletjela Honda pri čemu se Ford odbio u 26-godišnjaka koji je stajao vani uz svoje vozilo
Vidi originalni članak

PU zagrebačka objavila je detalje teške prometne nesreće koja se dogodila u utorak na DC1 kraj Zaboka.

Kako navode, sve je započeo vozač Forda (43), koji je vozio zapadnom trakom iza teretnog vozila Mercedes koji je imao još jedno priključno vozilo, a kojim je upravljao 26-godišnjak.

POLICIJA OBJAVILA DETALJE Muškarac (57) poginuo je kod Varaždina: Sletio s ceste, udario u ogradu, a auto se prevrnuo...

Naime, vozač Mercedesa zaustavio je svoj teretnjak uz istočni rub ceste i izašao van, te pješice prešao na zapadnu stranu. U tom trenutku vozač Forda je krenuo zaobilaziti Mercedes, prelazeći na istočnu traku, no bez da se uvjerio da to može sigurno napraviti.

Pritom je u Ford udarila Honda koju je vozio 70-godišnjak istočnom trakom u smjeru sjevera, a zbog siline udarca Ford se odbio u 26-godišnjeg vozača teretnog Mercedesa koji je u tom trenutku stajao vani uz svoje vozilo i pripadajuće priključno vozilo, koji je zadobio teške ozljede.

OKOLNOSTI SE UTVRĐUJU Sudar na zagrebačkoj obilaznici

Honda je nakon udara u 26-godišnjaka nekontrolirano nastavila voziti istočnom trakom u smjeru sjeveroistoka te je sletjelo s ceste, udarivši prednjim kotačima u betonski rubnik, pri čemu je teško ozlijeđen i njen 70-godišnji vozač.

Vozač Forda i putnica u Hondi lakše su ozlijeđeni, a svima četvoro je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zabok.

PREŠAO U SUPROTNU TRAKU Pijani traktorist skrivio nesreću u Goričanu: Pogledajte što je ostalo od auta! Vozač je živ

PU zagrebačka dojavu je zaprimila u utorak oko 7.35 na DC1 u ravnini mjesta Igrišće, a sama nesreća dogodila se na petom kilometru + oko 300 metara ceste.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare