To je to što me zanima!

U teškoj prometnoj nesreći kod Donjeg Miholjca jedan mrtav

Iz dosad neutvrđenih razloga, u slijetanju kombi vozila s kolnika poginuo je 59-godišnji muškarac, a ozlijeđeno je još pet osoba koje su, radi pružanja liječničke pomoći, prevezene u osječku bolnicu
Vidi originalni članak

Jedna osoba je poginula, a još je pet ozlijeđeno, u prometnoj nesreći koja se u petak kasno navečer dogodila kod Donjeg Miholjca, doznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi (PU).

Prema prvim informacijama prometna nesreća dogodila se u petak oko 22,55 sati na državnoj cesti D-34, između mjesta Sv. Đurađ i Podgajci Podravski, kod Donjeg Miholjca.

Iz dosad neutvrđenih razloga, u slijetanju kombi vozila s kolnika poginuo je 59-godišnji muškarac, a ozlijeđeno je još pet osoba koje su, radi pružanja liječničke pomoći, prevezene u osječki Klinički bolnički centar (KBC).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 04.02.2023.

    Alkohol, droga, kiša, snijeg, led, susnježica, neprilagođena brzina, razgovor na mobitel tijekom vožnje, umor - to je ono što meni pada na pamet za prometne nesreće. Tko će odgovarati za smrtno stradalog i za ostale koji su u bolnici? Ja se nadam da će vozač biti taj koji je izazvao prometnu nesreću, da će biti kažnjen zbog smrti jedne osobe. Ako ništa drugo, bar da se napravi ono što se i treba napraviti, a to je da se provjeri da li je vozač bio pod utjecajem alkohola. Neka sada DORH napravi nešto po tom pitanju. Neka se vozač kazni kaznom zatvora ili da ide u istražni zatvor dok se ne vidi što se zaista dogodilo. A osim toga, tu je ravna cesta, tu se baš i trebaju postaviti nadzorne kamere i mjerači brzine. Samo što je jako gadno, jer tamo iz izlaza iz Miholjca u ulazak u Sveti Đurađ nema rasvjete, kao ni kad se prođe kroz Podravske Podgajce, ravna cesta koja vodi do Črnkovaca. To znaju samo oni koji prolaze kroz taj dio naselja. Obitelji smrtno stradalog želim iskrenu sućut, a drugim obiteljima brz oporavak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare