To je to što me zanima!

U tjedan dana nestalo osam mladih, četvero je maloljetno

Od petero nestalih prošlog tjedna, troje je pronađeno, a policija još traga za Valentinom Brletić i Mariom Tolušićem. Prošlog tjedna nestalo je još osmero ljudi
Vidi originalni članak

Od petero nestalih prošlog tjedna, troje je pronađeno, a policija još traga za Valentinom Brletić i Mariom Tolušićem.

U međuvremenu je nestalo još osmero mladih od kojih je četvero maloljetno.

Anna Maria Abramović (16) nestala je u četvrtak u Slavonskom Brodu. Visoka je 165 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe.

Saša Amić (19) nestao je iz Ivanca prošle subote. 

Nenad Balog (18) nestao je u ponedjeljak iz Koprivničkog Ivanca. Visok je 170 centimetara, ima ravnu crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu jaknu, smeđu majicu, traperice i crne tenisice.

Nikola Bošković (23) nestao je u četvrtak u Zagrebu. Visok je 185 centimetara i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj strani lica ima ožiljak u obliku polukruga. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu jaknu sa sivom kapuljačom, crnu vestu, tamnoplavu majicu kratkih rukava, crne hlače i crne tenisice, a na glavi je nosio crnu šiltericu. Sa sobom je nosio i crnu torbu za laptop.

Valentino Čont (19) nestao je u srijedu također u Zagrebu. Visok je oko 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, sive oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Obrijan je na ćelavo, dok na čelu ima ožiljak. 

Ana Drača (16) nestala je u Kaštel Lukšiću u četvrtak. Visoka je 155 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i jače je tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u sivo-crnu jaknu, svijetle traperice i crne čizme.

Ivona Maljak (16) prošle je subote nestala u Zagrebu. Visoka je 165 centimetara, ima ravnu crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. 

Ivana Šalić (16) također je nestala u subotu u Zagrebu. Visoka je 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i ovalno lice.  U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu, bijelu majicu s kapuljačom, traperice i crne tenisice.

Ukoliko ste ih vidjeli ili imate korisne informacije o njihovu nestanku, javite se u policijsku postaju ili na broj 192.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Bezobrazno zgodna 29.03.2015.

    nikola boskovic na zalost pronadjen mrtav

  • pewpewkv1s 25.01.2015.

    Kažete porezni obveznici daju policiji plaću, a šta mislite koliko vaš koštaju ovakvi? Također plaćate za njihovo traganje...

  • svasta_nesto 24.01.2015.

    djeco vracajte se kuci, dok vam se sto ne dogodi, stvara roditeljima brige i probleme

Komentiraj...
Vidi sve komentare